2114096406 Λεωφ. Αλεξάνδρας 6, Αθήνα zwgrafosmarinos@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
     
  Πουλάμε
Παλαιοπωλείο Ζωγράφος | Παλαιοπωλείο Αθήνα Αττική
 
     
 
 
 
 
 
 
     
     
  Οι αντίκες & τα παλαιά αντικείμενα 

έχουν συχνά πλούσια ιστορία που μας μεταφέρει πίσω στο παρελθόν. Κρατούν τις μνήμες των προηγούμενων γενεών και αντιπροσωπεύουν πολιτιστικές και κοινωνικές πτυχές που έχουν σημαντική συνεισφορά στον τρόπο που εξελίχθηκε η κοινωνία.

Στο παλαιοπωλείο μας “Παλαιοπωλείο Ζωγράφος” το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, θα βρείτε μια τεράστια συλλογή από εξαιρετικά και σπάνια αντικείμενα και αντίκες, που θα καλύψουν και τα πιο απαιτητικά γούστα και για όλες τις οικονομικές δυνατότητες.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  Διαθέτουμε 
μια απεριόριστη γκάμα από όλα τα είδη, όπως έπιπλα, αντίκες, πορσελάνες, ασημικά, πίνακες, ρολόγια, μουσικά όργανα, στρατιωτικά είδη και πολλά ακόμα αντικείμενα από κάθε εποχή.
 
 
 
   
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
 
 
 
 
     
 
Κάθε αντικείμενο


 που θα βρείτε στο παλαιοπωλείο μας, είναι διαλεγμένο με γνώμονα την αισθητική, την ποιοτική αρτιότητα και τη γνησιότητα, ενώ είναι άριστα συντηρημένο και έχει διατηρηθεί άριστα η καλλιτεχνική του αξία.
 
     
     
 
Για όλους εσάς λοιπόν


που αγαπάτε τις αντίκες και οτιδήποτε παλιό, είμαστε εδώ και σας προσκαλούμε στο παλαιοπωλείο μας στην Αθήνα, ελπίζοντας να ανακαλύψετε κάποιο κομμάτι που θα ξυπνήσει νοσταλγία και μια ρομαντική διάθεση. 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας 

στην Αθήνα και να είστε σίγουροι ότι θα ταξιδέψετε νοερά σε άλλες εποχές μέσα από την μεγάλη γκάμα παλαιών αντικειμένων και αντικών που διαθέτουμε.

Χάρη στο μεράκι και την αγάπη μας για τις αντίκες και τα παλαιά αντικείμενα, την μεγάλη ποικιλία αντικειμένων που διαθέτουμε, τη τιμιότητα και τις άψογες συνεργασίες μας, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε ένα από τα καλύτερα παλαιοπωλεία στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.