2114096406 Λεωφ. Αλεξάνδρας 6, Αθήνα zwgrafosmarinos@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
     
  Παλαιοπωλείο Ζωγράφος
Παλαιοπωλείο Αθήνα Αττική
 
     
 
 
 
 
 
 
     
     
  Το παλαιοπωλείο

 “Παλαιοπωλείο Ζωγράφος” το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, είναι κοντάς σας για περισσότερα από 20 χρόνια όπου και έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση όλων όσων λατρεύουν τις αντίκες και τα παλιά αντικείμενα. 

Εκτελέντας υπό νέα διεύθυνση τα τελευταία 7 χρόνια, το παλαιοπωλείο μας στην Αθήνα, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και ζήλο να προσφέρει μεγάλη ποικιλία από αντίκες και παλαιά αντικείμενα, από κάθε εποχή του χρόνου και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ αγοράζει τοις μετρητοίς κάθε παλαιό αντικείμενο και αντίκες.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
  Στο παλαιοπωλείο μας στην Αθήνα

μπορείτε καθημερινά να βρείτε μοναδικές αντίκες και παλιά αντικείμενα όπως υαλικά, μπιμπελό, ασημικά, επάργυρα νομίσματα, γραμματόσημα, βιβλία, δίσκους μουσικής, πίνακες, χαλιά, φωτιστικά, διάφορες συλλογές, έπιπλα και μικροέπιπλα και πολλά ακόμα μοναδικά κομμάτια που μπορούν να δώσουν στο χώρο σας ένα ξεχωριστό στυλ.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  Αγορά Παλαιών Αντικειμένων Αθήνα Αττική
Αγορά Παλαιών Αντικειμένων

Αγορά Παλαιών Αντικειμένων Αθήνα Αττική
Εάν πάλι διαθέτετε παλαιά αντικείμενα και αντίκες που δεν χρειάζεστε πια, μπορείτε να τα φέρετε στο παλαιοπωλείο μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τα εκτιμήσουμε και να προβούμε στην άμεση αγορά τους τοις μετρητοίς.
 
     
     
  Αγορά Αντικών Αθήνα Αττική
Καθαρισμοί Αποθηκών

Αγορά Αντικών Αθήνα Αττική
Παράλληλα, αναλαμβάνουμε καθαρισμούς αποθηκών, παλαιών κτιρίων, καταστημάτων και παταριών, αγοράζοντας τοις μετρητοίς παλιά αντικείμενα που είναι σε καλή κατάσταση και εξυπηρετώντας άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική. 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Στο παλαιοπωλείο μας

δεν επαναπαυόμαστε ποτέ αλλά αναζητούμε διαρκώς παλαιά αντικείμενα και αντίκες, ενώ ανανεώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.


Επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας στην Αθήνα και να είστε σίγουροι ότι θα ταξιδέψετε νοερά σε άλλες εποχές μέσα από την μεγάλη γκάμα παλαιών αντικειμένων και αντικών που διαθέτουμε.